Červenec 2013

Filmography Jennifer Morrison

31. července 2013 v 22:07 | © your-stars
2013 ~ Some Girl(s)
~ Event 15
~ Star Trek: Do temnoty
2012 ~ Knife Fight
~ Stars in Shorts
2011 ~ Dlouhá cesta domů
~ Once Upon a Time
~ Pět žen
~ Warrior
~ Bringing Ashley Home
2010 ~ Jak jsem potkal vaši matku
~ Chase
2009 ~ Star Trek
~ Table for Three
~ The Super Hero Squad Show
2007 ~ Diana: Poslední cesta
~ Ten největší
~ Command & Conquer 3: Tiberium Wars
~ The Murder of Princess Diana
2006 ~ Flourish
~ Dr. House
~ Pán a Paní Smithovi
~ All In
2005 ~ Lift
2004 ~ Mall Cop
~ The Sure Hand of God
2003 ~ The Edge
~ Přežít Vánoce
~ Skřípění
2002 ~ 100 žhavých tygřic
~ Machr - zpověď univerzitního bookmakera
~ Nantucket
~ Design
2001 ~ The Zeros
~ The Chronicle
2000 ~ Temná legenda 2
1999 ~ Ozvěny mrtvých
1998 ~ Dawsonův svět
~ "Any Day Now"
1994 ~ Dotek anděla
~ Zázrak v New Yorku
~ Křižovatka

About Jennifer Morrison

31. července 2013 v 21:48 | © your-stars

Jennifer Marie Morrisonová (narozena 12. dubna 1979 v Chicagu, Illinois) je americká herečka a modelka. Je známá jako představitelka Allison Cameronová v seriálu Dr. House.
Jen se narodila v Chicagu, Illinois a studovala na Arlington Heights v Illinois. Absolvovala ve Prospect High School v roce 1997, hrála na klarinet ve školní pochodové kapele, zpívala ve sboru a dělala roztleskávačku školního týmu.
Studovala Divadlo a Angličtinu na Loyola University v Chicagu a absolvovala v roce 2000. Studovala i herectví se společností Steppenwolf Theatre, poté odjela do Los Angeles, kde započala kariéru ve filmu a televizi.
Jennifer Morrison začala svou kariéru jako dětstká hvězda, když začala účinkovat v reklamě pro JC Penney, Montgomery Ward a dále pro Rice Krispies and Mondos. Když jí bylo deset let, objevila se na obálce Sports Illustrated for Kids s basketbalistou Michaelem Jordanem.
V patnácti letech hrála ve svém debutovém filmu Křižovatka jako dcera Richarda Gera a Sharon Stone. Později se objevila jako Samantha ve filmu Ozvěny mrtvých s Kevinem Baconem. Její první hlavní role přišla roku 2000 ve filmu Temná legenda 2, od té doby hrála ve filmech Skřípění s Adamem Brodym, Přežít Vánoce s Benem Affleckem a Jamesem Gandolfinim a v Mr. & Mrs. Smith s Bradem Pittem a Angelinou Jolie.
Před přijetím jedné z hlavních rolí, imunologa Dr. Allison Cameronové, v seriálu Dr. House roku 2004 společně s Hughem Lauriem, pracovala na několika seriálech včetně Touched by an Angel a Dawsnův svět.
V roce 2005 začala s produkováním nezávislého filmu Flourish. Jenni se objevila ve videoklipu Nicka Lachey ("Shut up"), The Donnas ("Too Bad About Your Girl") a Jack's Mannequin "Dark Blue".
Jennifer Morrison je nejstarší ze tří dětí narozených Davidovi a Judy Morrisonovým. Prvně jmenovaný byl oceněn cenou *Teacher of the Year by the Illinois State Board of Education in 2003. Její sestra, Julia Kay Morrisonová, a bratr Daniel jsou studenty University of Illinois.
Od roku 2004 má milostný vztah s Jessem Spencerem, který hraje jednu z hlavních rolí v Dr. House.
V lednu 2007 oznámil časopis People jejich zasnoubení v Paříži. Jejich mluvčí prohlásil, že datum svatby ještě není stanoveno. V rozhovoru pro Post-Golden Globes Jenn uvedla, že ji Spencer požádal o ruku 23. prosince 2006 na Eiffelově věži.
Nyní žije se Spencerem v San Fernando Valley.

Filmography Crystal Reed

31. července 2013 v 21:44 | © your-stars
2013 ~ Crush
2012 ~ Jewtopia
2011 ~ Bláznivá, zatracená láska
~ Teen Wolf
2010 ~ Kriminálka New York
~ Skyline
~ Rizzoli & Isles
2009 ~ Hard Times
~ Restraint
2007 ~ Prosincoví kluci
2000 ~ CSI: Kriminálka Las Vegas

About Crystal Reed

31. července 2013 v 21:35 | © your-stars

Crystal Reed se narodila v Detroitu, ve státě Michigan. Od dětství se věnovala tanci a pokračovala v něm i na střední škole v Roseville. Zde hrála v místním divadle v několika muzikálech, např. i v Pomádě. Vystudovala univerzitu Wayne State a poté se přestěhovala do Chicaga, kde se objevila v několika místních produkcích. V prosinci 2008 se přestěhovala do Hollywoodu a v roce 2010 dostala svou první roli v seriálu CSI. Poté hrála pár dalších epizodních rolí a pak přišla její první velká role ve filmu Skyline. Nyní hraje jednu z hlavních rolí v seriálu stanice MTV Teen Wolf.

Filmography Teresa Palmer

31. července 2013 v 21:33 | © your-stars

2014 ~ Parts Per Billion
~ Mad Max: Fury Road
2013 ~ Láska a čest
~ Mrtví a neklidní
~ Cut Bank
~ Knight of Cups
2012 ~ Wish You Were Here
2011 ~ Jsem číslo čtyři
~ Noc je ještě mladá
~ Bear
~ Say Nothing
2010 ~ Čarodějův učeň
2008 ~ Pohádky na dobrou noc
~ Restraint
~ Kids in America
2007 ~ Prosincoví kluci
2006 ~ 2:37
~ Smrtící nenávist 2
2005 ~ Wolf Creek

About Stefanie Scott

31. července 2013 v 21:27 | © your-stars

Stefanie Noelle Scott sa narodila 6.12.1996 Chicago, Illinois. Je americká herečka a zpěvačka. Scott bývala v Indialantic, Florida a navštevovala Holy Trinity Episcopal Academy, než sa stal domov, vzdělávali v roku 2010. Hraje v Disney Channel Farma R.A.K. Jako jedna z hlavních postav, Lexi Reed.

About Peyton List

31. července 2013 v 21:22 | © your-stars

Peyton List narozena 6.4.1998 na Floride. Je americká herečka a modelka. Je známá z pořadu ABC sítě kde Cashmere Mafia. Dostala hlavní roli v komediálním seriálu Jessie jako Emma Ross. Je známa z filmu Diary of Wimly Kid 2 (Deník malého poseroutky 2) a Deník malého poseroutky 3. Peyton má dva bratry Spencra (dvojče) a Phoenixe, oba jsou herci a modelové. V současné době žije v New Yorku a Los Angeles.

About Maia Mitchell

31. července 2013 v 21:21 | © your-stars

Maia Mitchell je australská herečka. Narodila se 18. srpna 1993. Známá je pro její roli jako Brittany Flune v dětském televiním seriálu Taylor má trable. V současné době co-hvězdy v ABC Family dramatu Fosters . Hrála s Ross Lynch v Disney Channel původního filmu Film mých snů.

About Bella Thorne

31. července 2013 v 21:17 | © your-stars

Annabella Avery Thorne je americká herečka, zpěvačka a modelka, která žije v Kalifornii. Narodila se 8. října 1997. Má tři sourozence. Svou kariéru modelky a herečky odstartovala spoustou menších rolí ve filmech, později malými rolemi na Disney Channel "Kouzelníci z Waverly" a "Good luck Charlie". V roce 2003 hrála ve filmu Stuck on You. Nejvíce proslula rolí CeCe Jones v Disneyově seriálu Shake it Up. Zde společně s kamarádkou Zendayou předvádí své taneční a herecké schopnosti.

About Teresa Palmer

31. července 2013 v 21:16 | © your-stars
Teresa Palmer žije v australském městě Adelaide se svým přítelem. Její první role byla ve filmu 2:37, ve kterém si zahrála dívku Melody. Následoval film Smrtící nenávist 2 a role americké školačky Vanessy. Teresa byla původně vybrána do hlavní ženské role připravovaného filmu Jumper, ale nakonec byla místo ní obsazena Rachel Bilson.
Ve filmu December boys si zahrála dívku Daniela Radcliffa a v připravovaném filmu Kids in America dívku Tophear Grace (Úsměv Mony Lissy, Spider man 3 atd.) Tori. Objevila se také ve video klipu australské skupiny Eskimo Joe . Byla nominována na cenu Australian Film Institute Awards za roli Melody v jejím prvním filmu 2:37.