Srpen 2013

Peyton List Talks 'Jessie' Season Three (August 28, 2013)

31. srpna 2013 v 12:50 | © your-stars |  Peyton » Gallery Updates
Peyton se ve středu procházela po L.A. a mluvila s někým o 3.sezóně Jessie. První natáčela Hallowennskou epizodu a bude opravdu šílená a zábavná.

Miley Cyrus on Cover of Notion Magazine

30. srpna 2013 v 13:27 | Vaness © your-stars
A tu je teda ja titulka - vlastne sú dve - magazínu Notion :) krásna je tu Miley <3

imagebam.com imagebam.com

Miley Cyrus' Photoshoot for Notion Magazine

30. srpna 2013 v 13:23 | © your-stars
Miley nedávno nafotila photoshoot na titulku magazínu Notion. Objavili sa prvé fotky zo shootu, hneď pridám aj scany z magazínu ;)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Miley at Friends' House in Brentwood, LA

30. srpna 2013 v 13:13 | Vaness © your-stars
Miley bola včera, 29.augusta, videná pri dome svojej kamarátky v Brentwoode, v LA :) a to dokonca 2-krát, s inými outfitmi :) krásna bola, milujem jej štýl :33
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Rita Ora Out in SoHo

30. srpna 2013 v 12:56 | © your-stars |  Rita » Candids
Rita Ora si včera, 29. augusta vyrazila do rušnej časti NYC, SoHo :) nemohli tam chýbať ani paparazzi, vďaka ktorým mám pre vás fotky ;)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Rihanna Leaving Giorgio Baldi Restaurant in Los Angeles

29. srpna 2013 v 22:40 | Vaness © your-stars |  Rihanna » Candids
Rihannu 28.augusta zachytili paparazzi v Los Angeles ako odchádzala z jednej z jej obľúbených reštaurácií, "Giorgio Baldi" :) Mala tu luxusný outfit, ale tie vlasy sa mne osobne moc nepáčia, ale posúďte sami podľa fotiek ;)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com


Discography Rita Ora

28. srpna 2013 v 23:35 | © your-stars
ORA
Dátum vydania: 27. 8. 2012
Druh albumu: štúdiový album
Producenti: The Runners, The Monarch, Stargate,...
Vydavateľstvo: Roc Nation, Columbia Records

Dĺžka: 42:48
Počet piesní: 12
Vydané singly: "How We Do (Party)", "R.I.P." (ft. Tinie Tempah), "Shine Ya Light", "Radioactive", "Facemelt"






Filmography Rita Ora

28. srpna 2013 v 23:28 | © your-stars
2013 ~ Fast & Furious 6
~ 90210
2012 ~ The X-Factor (UK)
2004 ~ Spivs

About Rita Ora

28. srpna 2013 v 23:26 | © your-stars
Rita Sahatçiu Ora (* 26. listopadu 1990), známá jako Rita Ora, je britská zpěvačka, textařka a herečka. V roce 2009 vystupovala jako soutěžící v soutěži od BBC, Eurovision: Your Country Needs You. Později v tomto roce podepsala smlouvu s Roc Nation. Je kosovsko-albánského původu.
Během roku 2011 vydala Rita videa k songům z jejího debutového alba na kterých zrovna pracovala.
14. prosince 2011 nazpívala duet s DJ Fresh, "Hot Right Now" a video k tomuto songu má na YouTube více jak 40 000 000 zhlédnutí.
Dne 24. února 2012 Rita navštívila New Yorkskou rádiovou stanici Z100 společně s manažerem vydavatelství Roc Nation, Jay-Z. Právě na tomto rádiu byla premiéra jejich duetu "How Do We (Party)", což je debutový song z nadcházejícího alba se stejnojmenným názvem. Písnička je předělávkou, respektive využívá jen refrénu, známého hitu legendárního New Yorského rappera The Notorious B.I.G., "Party and Bullshit".
Své první studiové album nahrávala po boku profesionálů jako will.i.am, Ester Dean, Drake, The-Dream, Kanye West a Stargate.
Když mluvíme o jejím albu, Rita o něm v rozhovoru řekla "určitě je v něm pop, ale můžete tam slyšet i stopy jazzu ve stylu Monica Aaliyah nebo Gwen Stefani."